Проблемът беше точно в релето - разглобих го и имаше студена спойка! Поялничето за 10 секунди и сега си имам и подгряване на задното стъкло и на огледалата
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подгряване на задно стъкло
Collapse
X
-
Като гледам при всички проблема е все в релето, но не е лошо и наистина да се видят реотанчетата върху самото стъкло...иначе онова "лепило" дето се чудите се казва проводящ лак. Ще го намерите в магазините за електроника. Казвате, че ви трябва проводящ лак или електропроводящ, както Ви кефи повече, и хората 100% знаят какво искате. Доста е полезно и върши работа на много места на които трябва да се прави такава фина връзка, а и е ефикасно. НО, ако не се лъжа идваше малко скъпичко.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Днес пребродих всички магазинчета по Симеон за това реле и никъде не намерих, като преди това ходих в ТиН Кар - Люлин, няколко магазина на Bosch и още някакви дюкянчета за авточасти. В крайна сметка на бул.Хр.Ботев ми продадоха такова реле за 4лв., на което пише "Сделано в России". Още не съм го пробвал, ама трябва да работиAlfa Romeo 146 Т.S. 1.4L 103hp '99
Comment
-
Естествено че ще работи релето! Да не си мислите, че всички коли са с различни релета. Най-сигурният признак е ако номерата на крачетта отдолу са еднакви това са "30", "85", "87" и "86". За лепилото... преди имаше в Бриколаж едно в малки шишенца беше към 15 лв. Днес ходих да си купя защото имам нужда да си залепя едната клема към стъклото и ми поискаха 38 лв. Щях да пометна! Като ми го показаха беше по различно от това, което съм гледал преди. В крайна сметка си купих новият вариянт, но с 10 лв по евтино от железария на бул. Опълченска. Марката е "Бизон" има и четчица в опаковката.
Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от NASДнес пребродих всички магазинчета по Симеон за това реле и никъде не намерих, като преди това ходих в ТиН Кар - Люлин, няколко магазина на Bosch и още някакви дюкянчета за авточасти. В крайна сметка на бул.Хр.Ботев ми продадоха такова реле за 4лв., на което пише "Сделано в России". Още не съм го пробвал, ама трябва да работиAlfa Romeo 146 TS, 1.4 '99
Comment
Comment